Tel.: +3612220230      E-mail: info@vita-pharm.hu

HÍREK

Nyirokmasszázs jótékony hatása

A nyirokmasszázs csökkenti a szöveti ödémákat. Mérséklődik a nyomás miatti fájdalom, feszülés. Élénkül a nyirokrendszer működése és a vérkeringés. Aktiválja az immunrendszert és a sejt- anyagcsere folyamatokat. Általánosan közérzetjavító. Relaxál testi, idegi, agyi szinten. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat és mérsékli a cellulitot. Bővebb információ itt.   Segítsen nekünk, hogy szolgáltatásainkat kényelmesen elérhetővé tegyük az Ön számára és hasznos tanácsokkal lássuk el! Rendelőnkkel, honlapunkkal, facebook oldalunkkal vagy akár hírleveleinkkel kapcsolatos ötleteit örömmel fogadjuk a vita-pharm@vita-pharm.hu e-mail címre. Segítségét megjutalmazzuk: minden 10. ötlet után kisorsolunk egy gépi nyirokmasszázs kezelést!

Születésnapunk alkalmából

Születésnapunk alkalmából számtalan akcióval várjuk Önöket. Iratkozzon fel újonnan induló hírlevelünkre, amelyből pontos információkat kaphat jelenlegi ajánlatainkról! Iskolakezdés egészséges fogakkal  Előzze meg a fogszuvasodást gyermekénél barázdazárással! A barázdazárás az újonnan előtört őrlőfogak rágófelszínén futó, szűk, mély, szerteágazó barázdáknak folyékony tömőanyaggal történő lezárása, amely megvédi a felszínt a szájüregi baktériumok károsító hatásától. Mikor érdemes elvégezni? Bővebb információ itt.    Szeptemberi akciónk: 6000 Ft helyett 4800 Ft-ért gondoskodhat gyermekei fogai egészségéről. 

Októberi hírlevél

Októberi akcióinkról és új kezeléseinkről tájékoztató pácienseinknek.

Jáde köves masszázságy kezeléseink most akcióval elérhető

Ez a különleges ágy egy automatikusan masszírozó kényelmes fekhely, melyben jáde kővel bevont görgők a gerincoszlop két oldalán végighaladva ellazítják a gerincoszlop melletti izmokat, ezzel javítva a vér és energia keringést. Előnye, hogy egyesíti a féldrágakő és az infravörös hő gyógyító erejét a masszázs lazító és vérkeringést javító hatásával. A jáde ugyanis rendelkezik egy különleges tulajdonsággal: kiváló hőtartó és hő átadó! A 40 percig tartó kezelés beindítja és segíti a szervezet öngyógyító képességét.

novemberi hírlevél

Novemberi hírlevelünk jáde köves masszázs, sport masszázs, természetgyógyászat

decemberi hírlevél

2012-ben 20 éves fennállásunkat ünnepelve megannyi kezeléssel és helyiséggel bővültünk kedves Pácienseink kényelmét és igényeit szolgálva. Az új esztendőben a sportolásra és sport balesetek rehabilitációjára is hangsúlyt fektetünk. Januártól a Vita-Pharm Sport Medical Center szeretettel várja Pácienseinket sport specifikus funkcionális tréningre, elektromos izomstimuláció Speedbody edzésekre akár komplett orvosi rehabilitációs csomagok keretében. Áldott, békés ünnepeket & jó egészségben és sikerekben gazdag Új Esztendőt kívánunk!

Egészséges csokoládé

VITA-PHARM IS TÁMOGATJA AZ EGÉSZSÉGES CSOKOLÁDÉ FOGYASZTÁST! Védekezzen a szabad gyökök ellen és fogyjon csokoládéval!