Tel.: +3612220230      E-mail: info@vita-pharm.hu

Legújabb kezelésünk: Shiatsu masszázs!


Japánul ujjnyomást jelent.

A keleti orvoslás tanai nyugati technikák (tudományosan, mérésekkel bizonyítható az akupresszúrás pontok létezése, és pontos helye) támogatásával. A meridiánokon vagyis az akupresszúrás pontokon végzett természetes gyógymód. Egy laza ruhában történő professzionális kezelés.

 

Célja: A fizikai test megbomlott harmóniájának a helyreállítása, és az energetikai blokkok feloldásával, nyomó, feszítő, és nyujtó mozdulatokkal beindítani az öngyógyító képességet.

 

Hatására: a befagyott váll kimozdul, majd kényelmesen mozog, a csuklás elmúlik, a vérkeringés helyreáll, a vérnyomásproblémák megszünnek, a lumbago vagy isiász megjavul, és a járás ismét könnyeddé válik.

 

Ellenjavallat: Nincs. A siacu keleti eredetéhez híven azon alapul, hogy jobb a megelőzés, mint a gyógyítás. Heti egy kezelés segít megakadályozni a bajok kialakulását, s mivel nincs mellékhatása, ajánlott azoknak az idült betegségekben szenvedőknek a kezelésére is, akik szívesebben választanak alternatív gyógymódot, vagy akiken a hagyományos gyógyszerek nem segítenek. E technikának tehát nincsenek ellenjavallatai, így bármilyen korú páciensen alkalmazható.

 

A Shiatsu tradicionálisan a földön történik, és garantáltan ellazít, felfrissít, feltölt energiával, automatikusan korrigálja az eltéréseket, s önmagát a pszi- mezőben lávő saját mátrixához visszaigazítja újra megteremtve a rezgésharmóniát, s fenntartja a dinamikus egészség állapotát.

 

Rendelési idő: minden hétfőn, kedden és csütörtökön 11-20 óráig. 

Árak: 

          60 perc masszázs: 6000 Ft

          90 perc masszázs: 9000 Ft