Tel.: +3612220230      E-mail: info@vita-pharm.hu

Anti-smoking dohányzásról való leszoktatás 

 

Az egészség utáni törekvés ne legyen "füstbe ment terv"! 

 

anti-smoking_kp.jpg


A dohányzásról könnyen leszokhat biorezonanciával! 

 

A biorezonancia terápia számítógéppel vezérelt, visszacsatoláson (biofeedback) alapuló - gyógyulást elindító és segítő - eljárás, melyben a szervezetnek vagy valamelyik alkotóelemének saját elektromágneses jelei kerülnek terápiás felhasználásra. 

 

A "leszoktató" módszer alapja egy biofizikai terápia, ami gyakorlatilag egy 45 perces kezelés. Ennek során az erre a célra kifejlesztett, számítógéppel vezérelt készülék analizálja a leszokni vágyó szervezetének (sejtjeinek) rezgésmintáit és felismeri a dohányzás okozta elváltozásokat. A terápiás készülék a szervezetet és a cigarettát is párhuzamosan tudja elemezni. Így pontosítja a problémát okozó anyagokat. Ezeket a defomálódott rezgéseket kijavítja, majd a helyreállított rezgésmintát speciális mágneses impulzusok formájában visszajuttatja a szervezetbe.

 

A terápia következménye, hogy sok esetben azonnal, de legkésőbb másnapra teljesen elmúlik az úgynevezett rágyújtási kényszer; amiért az erős dohányosok nem tudják abbahagyni a dohányzást. Tehát gyakorlatilag jelentős elvonási tünetek - idegesség, rosszullét - nélkül, 45 perc alatt könnyedén elhagyják a cigarettát. A kezelés teljesen fájdalom- és mellékhatásoktól mentes. Legtöbbször egy alkalom is elegendő! Több száz sikerrel kezelt pácienseink mindössze 5 százalékának volt szüksége második terápiára is. 

 

Minél hamarabb teszi le a cigarettát, annál többet nyer!

 

Betegeink a következő tapasztalatokról számoltak be a kezelést követően: 

- fémes szájíz 

- nincs "nikotinéhség"

- a cigarettázás szertartását többé nem érzik fontosnak

- kéz bizsergése 

 

 

Várjuk szeretettel kezeléseinkre, tegyen próbát egészsége érdekében!